tennis

3 år siden |  0 comments  |  Fede Ting

Du kender det sikkert, der er en spændende kamp, men du har ikke kanalen som viser kampen, eller du er slet ikke i nærheden af et TV. Det er det smarte ved streaming sites, og også en af grundende til, at det er så populært: Der er adgang til siden over hele verden, og hvis bare du har en telefon med data, kan du se det lige hvor det passer dig. Vi har samlet et par gode streaming sites, til dig der elsker tennis og fodbold.

Stream tennis over nettet


På internettet kan du streame Wozniacki og de andre tennis-stjerner lige præcis hvor det passer dig på http://tennislive.dk/. Der findes mange spændende tennis kampe, og hvad enten det er i Australien eller USA, kan du finde kampene på dette site. Fordelene ved netop dette site, er at det er super nemt at finde lige præcis den kamp, som du ønsker at se.

Fodbold på live stream


Der er kamp, og gutterne skal på besøg. I har det hele – øllene er kolde, og der er godt gang i grillen, men i finder ud af, at kampen ikke vises i fjernsynet alligevel. Men det er ikke et problem, for en af drengene har kendskab til en side, hvor fodbold streames, og dagen er reddet!

Det smarte ved live streaming af sport


Streaming er helt essentielt for fremtidens måde, at få sin daglige eller ugentlige sports-dosis på. Efter en lang uge, er det intet bedre, end at smække benene op på sofaen, og sætte sig tilbage i stolen med en kold og noget god sport. Hvad enten man er til golf, tennis, fodbold eller badminton, kan det findes online på streaming sites. Der findes allerede nu rigtig mange udbydere af denne tjeneste, og det er spået til at blive det næste rigtig store, indenfor både sport og andre videoer. Og det er slet ikke så mærkeligt, for før i tiden tog man ud til en fodboldkamp for at se den.

Senere hen fik man en radio, hvor man kunne høre med fra sidelinjen, og få et nogenlunde objektivt syn på, hvordan det gik for hvert hold i kampen. Efter radioen kom fjernsynet, hvor sporten i starten mest var baseret på fodbold, og hvor der i dag også findes rigtig meget tennis og endda også e-sport, altså elektronisk sport. Inde under denne betegnelse, gemmer der sig en stor konkurrence, hvor man spiller spil på computeren, og dette vises på streaming sites til folk over hele verden. Det smukke ved e-sport er, at man holder med et hold, ikke på grund af deres nationalitet, men fordi man kan lide det, som personerne på holdet står for, og der findes rigtig mange, som hepper på det samme hold.

Denne udvikling af e-sport i forhold til streaming, kan verden lærer lidt af, og det er den også i gang med. Det er blot et spørgsmål om tid, før al video sendes som live stream over internettet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Spaniensbloggen 1 år siden 0 Comments

Free spins skal altid udnyttes!

Måske har du fundet ud af, at det virkelig er den helt store gave, når der er free spins på det casino, man spiller på. Så det skal i den grad bare bruges, når muligheden er der! Det kan nemlig lige være de spins man mangler for at vinde. Så det er i...

READ MORE
Spaniensbloggen 1 år siden 0 Comments

Guide: Er det smarte ur noget for dig?

SmartWatches er de senere år blevet mere og mere populære. Det er som at have en lille telefon i sit ud. Men priserne spænder helt fra 200 kroner til flere tusinde kroner. Så hvilket skal man vælge og hvordan får man den bedste pris? Det guider vi d...

READ MORE
Spaniensbloggen 2 år siden 0 Comments

Køb racercykler og mød mennesker

Er man en person, som ikke kommer helt så meget ud, som man egentligt godt kunne tænke sig, så kan det være, at man har brug for en hobby. For det er sådan, at hvis man bare sørger for, at man har en hobby så kommer man aldrig til sådan rigtigt at ke...

READ MORE