8 måneder siden |  0 comments  |  Træning og sundhed

Er du også en af dem, der bruger hele december på at stresse over diverse ting? Måske er du træt af de søvnløse kolde nætter, den evige højlydte julemusik eller hvordan julepynten altid får huset til at se ekstra rodet ud? I så fald er du ikke den eneste. Hvert år bliver tusindvis af danskere ekstra stressede i december måned. Her er derfor tre ting, der vil gøre december lidt mere udholdelig.

Sov godt


Noget, der kun er med til at forhøje stressniveauet er dårlig søvn. Det er vigtigt at sove godt i stressede perioder, da det bare er en ond cirkel - stress fører til dårlig søvn, og dårlig søvn fører til stress. En ting, der næsten altid hjælper på søvnbesvær, er at anskaffe sig en god dyne. Især kugledyner er gode for folk, der har svært ved at sove på grund af stress og den evige tankestrøm. Grundet dynens tunge vægt lægger den sig tæt omkring en, hvilket er utroligt beroligende. Den er derfor perfekt, hvis man er stresset og har brug for at slappe helt af om natten. Desuden kan kugledynen bruges hele året, da dens åndbarhed sikrer en behagelig temperatur hele natten - også om sommeren. Du kan blandt andet købe en god kugledyne her.

Slip af med migrænen


Mange mennesker oplever at få migræne i stressende perioder og oplever det derfor ekstra meget i december. Der er så mange ting, man skal nå i december og selvom det lyder paradoksalt, så har man oftest slet ikke tid til at slappe af i sådanne perioder. Der skal nemlig både pyntes op til jul, laves risengrød, købes ind til julemaden og julegaverne. En måde at undgå migrænen på er at bruge cannabis olie. Det er nemlig blevet bevist, at det hjælper på blandt andet migræne og angst, som ofte også opleves i perioder fyldt med stress. Olien er særdeles egnet til medicinsk forbrug for næsten alle menneske, da den ikke skal ryges, men i stedet bare lægges under tungen. Det er derfor super nemt at teste denne naturmedicin.

Hjemmesiden http://www.cannabis-olie.dk/ lister desuden endnu flere medicinske effekter af cannabis olie, samt forklarer hvor man kan få fat på det, og hvor meget man skal tage.

En ryddelig stue


En af helt store stressfaktorer i hverdagen er rod, og julen giver mange anledninger for rod. For eksempel taber juletræet hurtigt sine nåle, som fører til en ekstrem beskidt stue. En måde at undgå dette på er ved at bruge et juletræstæppe. Det forhindrer nemlig nålene i at sprede sig over hele huset, men sørger i stedet for de bliver liggende på tæppet - så er de nemme hurtigt at støvsuge op, og man kan bare tømme tæppet udenfor eller i skraldespanden, når julen er ovre.

Juletræstæpper kan fås i mange forskellige farver og motiver, og det er vigtigt at vælge et tæppe, som ikke er for farvestrålende eller har prangende motiver. Man skal i stedet vælge et, som skaber en følelse af ro og orden.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Spaniensbloggen 2 år siden 0 Comments

Sådan fører du Hovedpinedagbog

Hvis du har hovedpine, skal du føre dagbog over dine hovedpine dage. På den måde man følge med i din udvikling - hvorvidt du får det bedre eller værre. eller at det slet ikke sker noget. Det er underordnet om du hovedpine eller migræne. Det er det sa...

READ MORE
Spaniensbloggen 3 år siden 0 Comments

Vælg det rigtige fodtøj når du træner

Det er super sundt at træne, og vi danskere dyrker motion som aldrig før. Men mange af os er ikke altid ordentligt klædt på til det vi skal, og det kan være rigtig skidt, for så risikerer man meget nemt at rende ind i skader. Derfor får du her en lil...

READ MORE
Spaniensbloggen 8 måneder siden 0 Comments

Kroniske smerter – Hvad kan du gøre?

Vi føler alle smerte af og til i vores liv, hvad enten det er en simpel hovedpine eller ømme knæ efter en lang dag på tennisbanen. Fælles for disse smerter er at de forsvinder igen – de er ikke vedvarende. N...

READ MORE