kaffe goer glad

1 år siden |  0 comments  |  Livsstil

Et kaffeabonnement kan være din sikring mod morgenkaos. Har du en travl hverdag, hvor det er lidt af et puslespil at få arbejde, fritidsaktiviteter, familie, venner, madlavning og indkøb til at hænge sammen? Hvor kaffe er det, der får dig gennem dagen i ét stykke? Så er du sikkert enig i, at den værste måde at starte dagen på, er uden kaffe. Nogle siger ”uden mad og drikke duer helten ikke”. Det kunne passende omskrives til: ”Uden morgenkaffe kommer jeg ikke på arbejde”. Alligevel har alle prøvet det – det der med at have glemt at købe kaffe. Alle har været gennem den gru det er, at stå og stirre ned i en tom kaffebeholder med søvn i øjnene og uglet hår. Heldigvis findes der en løsning – en måde hvorpå du kan undgå nogensinde at stå i den situation igen: Et kaffeabonnement.

Med et kaffeabonnement sparer du tid og unødvendig risiko for kaffemangel


Men hvad i alverden er et kaffeabonnement dog? Det er faktisk ret simpelt. Det er kaffe leveret til døren, når det passer til dig – og skræddersyet dine kaffebehov. Der er mange udbydere af kaffeabonnementer. Én af dem er noru.dk. Med et abonnement fra noru.dk, behøver du aldrig igen bekymre dig om din kaffebeholdning. Du vælger selv om du skal have hele eller formalede bønner, om du skal have 1 eller 2 kg ad gangen. Om du skal have leveret 1 gang om ugen eller sjældnere. Du vælger endda selv hvilken ugedag, din leverance skal ankomme – og om den skal komme hos dig, eller nærmeste butik, som modtager pakker.

Det kan med andre ord ikke blive mere skræddersyet eller fleksibelt end dét! Som om det ikke var nok, kan du også kombinere dit kaffeabonnement med et teabonnement, såfremt du har behov for det. En anden fordel ved at benytte noru.dk, er, at du hos dem også får kaffe af høj kvalitet. Al deres kaffe er fairtrademærket, hvilket betyder, at kaffen er produceret af bønder og arbejdere, som har haft ordentlige arbejdsforhold. Smagen er selvfølgelig også i top.

Med et kaffeabonnement får du også optimal smag og frisked


Hvis du er ægte kaffeelsker, så ved du også, at kaffe ikke bare er kaffe. Kaffe fra en kaffeautomat, er ikke det samme som en kop hjemmebrygget kaffe. Faktisk er kaffe en meget personlig sag: Du har sikkert et fast yndlingsmærke og en præference ift. hvor stærk kaffen skal være. Men har du også styr på kaffes holdbarhed og hvordan du bedst opbevarer dit brune guld? Overordnet set er der fire tommelfingerregler, som er gode at have i baghovedet:


  • Friskristede kaffebønner holder smagen i 3-4 uger.

  • Friskmalet kaffe holder smagen i ca. 1 uge.

  • Kaffe skal helst opbevares køligt (dog ikke i køleskab!)

  • Kaffe skal opbevares i en lufttæt beholder (eks. en glaskrukke med gummipakning).


Så tænker du, at et kaffeabonnement ikke kan gøre noget for dig, skal du måske tro om. Har du et stort lager af kaffe derhjemme, ligger kaffen nemlig og bliver kedelig. Med et kaffeabonnement får du som beskrevet leveret kaffen ugentligt – så selv hvis du køber formalet kaffe, vil din kaffe altid smage optimalt og friskt.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Spaniensbloggen 1 år siden 0 Comments

Flere og flere rygere går over til e-cigaret

Det har været længe kendt, at det er utrolig usundt at ryge. Men sådan har det ikke altid været. Der var faktisk en gang, hvor man troede, at det ikke gjorde nogen skade at ryge. I dag ved vi, at det blandt andet er kræftfremkaldende, og så øger det...

READ MORE
Spaniensbloggen 1 år siden 0 Comments

Et kaffeabonnement sparer dig for besvær og kaffemangel

Et kaffeabonnement kan være din sikring mod morgenkaos. Har du en travl hverdag, hvor det er lidt af et puslespil at få arbejde, fritidsaktiviteter, familie, venner, madlavning og indkøb til at hænge sammen? Hvor kaffe er det, der får dig gennem dage...

READ MORE
Spaniensbloggen 1 år siden 0 Comments

5 2 kuren er for mange vejen frem

Mange mennesker har efterhånden prøvet 5 2 kuren med stor succes. Er det også noget, som du gerne vil læse meget mere om, så kan du klikke lige her, og blive meget klogere på, hvad den her kur egentlig går ud på. Det er en rigtig god ide, hvis man sæ...

READ MORE