1 år siden |  0 comments  |  Fede Ting

Danskerne er et festligt folkefærd, der ikke sparer på festerne i årets løb. Fødselsdage og højtider er oplagte anledninger til at holde fest. Men da danskerne netop er et festligt folkefærd, kan det til tider være svært at finde en særlig anledning til at holde fest.
Selvom du hverken har fødselsdag, fået nyt job eller noget helt tredje, behøver du ikke droppe idéen om en fest. Du behøver heller ikke finde på en eller anden dum anledning til festen. Hold en fest fordi du vil, og fordi du kan. Fester er sjove og bringer folk tættere sammen. Dette er i sig selv en god anledning til at holde fest. Derfor er der ingen grund til at droppe idéen om en fest bare fordi, der ikke er en oplagt anledning.

Temafester er det nye sort


Uanset om din kommende fest har en specifik anledning eller ej, så bør din fest have et tema. Temafester er blevet vildt populære gennem de seneste år. Fordelen ved at afholde en temafest i stedet for en traditionel fest er blandt andet, at stemningen bliver mere løssluppen. En temafest indebærer nemlig i høj grad kostumer eller anden form for udklædning. Gæsterne til festen skal således ikke ankomme i det nyeste tøj og den flotteste make-up. Dette gør festen mindre højtidelig og netop mere løssluppen. Køb dine kostumer her, hvis du vil stå skarpt til den næste temafest. Desuden er der ikke noget mere festligt end at klæde sig ud. Tænk bare på barndommen, hvor det at klæde sig ud til fastelavn var et af årets højdepunkter. Eller sidste skoledag hvor du og dine venner brugte uanede mængder af tid på at beslutte jer for det helt rigtige kostume. Med en temafest får du mulighed for at genkalde glæden ved udklædning samtidig med, at du får en masse nye, sjove og ikke mindst festlige oplevelser.

Sådan vælger du tema til festen


Der findes mange forskellige vilde og sjove temaer, som kan bruges til din næste temafest. Udvalget af temaer er uendeligt, da det netop kun er din fantasi og kreativitet, der sætter grænserne. Selvom der ikke er noget federe end at finde på et splinternyt tema til din næste fest, kan det ofte være svært. Et godt udgangspunkt for valg af tema kan derfor være årstiden. Hvis din fest skal afholdes om efteråret, så bed dine gæster om at finde tyrolertøjet frem og hold et brag af en oktoberfest. Køb spandevis af øl og store ølkrus og pynt festligt op. Hvis det derimod er sommer, når festen skal afholdes, kan du overveje at vælge et tema, der får dig og dine gæster til at drømme jer væk til sol og varme. Full Moon Party eller Hawaii-tema er blandt de populære temafester i sommerhalvåret. Blandt øvrige populære temaer kan nævnes pirat, halloween, mexicaner eller western.
Uanset temaet for festen er det et godt råd, at du som vært går all-in. Når du som vært går all-in, så vil dine gæster gøre det samme.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Spaniensbloggen 2 år siden 0 Comments

Sådan får du et kontor, dine kollegaer vil misunde

Dit kontor er dit Mekka, da det er her du tjener til dagen og vejen. Størstedelen af din dag samt uge bliver brugt foran computeren, i det helligste lokale. Derfor skal du sikre dig, at din kontor altid er ”up to date”, da tid er penge, og har du de...

READ MORE
Spaniensbloggen 3 år siden 0 Comments

En Hundepasser Er God At Have

At have en hund er noget af det mest fantastiske man kan forestille sig. Man tror det ikke hvis man ikke selv har prøvet det, men den glæde og energi der kan komme af at have ne hund er helt ubeskrivelig. Det er ikke for sjov at hunden bliver kaldt m...

READ MORE
Spaniensbloggen 2 år siden 0 Comments

2 gode sites til at streaming af tennis og fodbold

Du kender det sikkert, der er en spændende kamp, men du har ikke kanalen som viser kampen, eller du er slet ikke i nærheden af et TV. Det er det smarte ved streaming sites, og også en af grundende til, at det er så populært: Der er adgang til siden o...

READ MORE